Verplaatst naar zaterdag 5 september

woensdag 18 maart 2020

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land kan de 9e editie van De Nacht van de Hollandse Sterren op 4 april geen doorgang vinden. Wij hebben als organisatie besloten om De Nacht van De Hollandse Sterren te verplaatsen naar zaterdag 5 september in onze thuisbasis SilverDome te Zoetermeer.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers en artiesten zijn onze eerste prioriteit. Deze kunnen wij als evenementenbureau in deze tijd niet waarborgen. Hoewel de situatie niet in onze controle ligt, hopen wij oprecht op jullie begrip, als trouwe fans van ons jaarlijkse evenement. Al gekochte tickets blijven geldig voor de editie op zaterdag 5 september 2020.

Wij willen jullie bedanken voor de steun en het vertrouwen. Ondertussen werken wij keihard door om van de 9e editie een groot succes en feest te maken. De online ticketverkoop loopt door en wij hopen iedereen in het eerste weekend van september te zien om weer een feestje te bouwen met diverse top artiesten.

Wij hebben besloten om deze editie Wilbert Pigmans van de grootste feestknaller van dit moment de Toreador toe te voegen aan de line up die verder precies hetzelfde blijft omdat wij alle artiesten hebben kunnen mee verplaatsen naar de nieuwe datum. Ook duurt het feest in september een uur langer dus kunnen wij jullie ook nog eens een uur langer feest bieden! En daar zullen wij allemaal wel weer aan toe zijn als dat akelige virus onder controle is.