START TICKETVERKOOP DE NACHT VAN DE HOLLANDSE STERREN

woensdag 23 augustus 2017

Omdat op 7 april 2018 de 7e editie van De Nacht van de Hollandse Sterren plaatsvindt hebben wij voor onze trouwe bezoekers een super vroegboek ticket actie! Meld je hier aan in het event: De Nacht van De Hollandse Sterren 2018

Op vrijdag 1 september 2017 starten wij de ticketverkoop met een 7 daagse Die-Hard FAN ticket week! Hier kunnen de echte, echte FANS gedurende 7 dagen een speciaal kortingsticket bemachtigen voor slechts €17,50 (uiteraard zo lang de voorraad strekt)!

De line-up voor De Nacht van De Hollandse Sterren is op een tweetal artiesten na helemaal rond en wij zullen de komende 6 weken elke week 1 artiest aan jullie bekend maken. Wij kunnen jullie verklappen dat dit echt een verrassende top line-up wordt!

De allereerste artiest die wij vanavond met trots bekend kunnen maken is John West Met zijn aanstekelijke meezingers en vele hits achter zijn naam zoals "Jouw Blik", "Lekker Ding", "Blijf Bij Mij", "Wat Een Hete Zomer" is hij natuurlijk één van vele topartiesten die zullen optreden op 7 april!