Nieuws

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwspagina.

Op zaterdag 5 september hebben wij Wilbert Pigmans aan de line up toegevoegd!

19 maart 2020

Op zaterdag 5 september hebben wij Wilbert Pigmans aan de line up toegevoegd! Hij is bekend van de grootste feest hit van het moment ''De Toreador''! 100% feest- en meezing garantie! Ook gaan wij een uurtje langer door tot 03.00 uur.

Tickets voor 5 september zijn verkrijgbaar via www.denachtvandehollandsesterren.nl en de al gekochte tickets van 4 april blijven uiteraard geldig voor 5 september.

Verplaatst naar zaterdag 5 september

18 maart 2020

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land kan de 9e editie van De Nacht van de Hollandse Sterren op 4 april geen doorgang vinden. Wij hebben als organisatie besloten om De Nacht van De Hollandse Sterren te verplaatsen naar zaterdag 5 september in onze thuisbasis SilverDome te Zoetermeer.

BELANGRIJKE MEDEDELING

12 maart 2020

Uiteraard houden ook wij het nieuws rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. En vanmiddag heeft het RIVM bekend gemaakt dat alle evenementen van 100 man of meer tot en met 31 maart afgelast zullen moeten worden.

ALLES WAT IK WIL

8 maart 2020

"Jouw blik", "Lekker ding", "Wit en Zwart" en "Alles wat ik wil"! De populairste volkszanger van hét moment John West is er ook bij tijdens De Nacht van de Hollandse Sterren op 4 april!

Heb je nog geen ticket? 

9e editie van De Nacht van De Hollandse Sterren

7 maart 2020

Tino Martin is erbij tijdens de 9e editie van De Nacht van De Hollandse Sterren! Heb jij de ticket al?

NOG MAAR 5 WEKEN

28 februari 2020

Het is aftellen geblazen! De dagen tot 4 april vliegen voorbij en we merken aan de ticketverkoop dat ook jullie er steeds meer zin in hebben!

laatste kortingsfase

26 februari 2020

Dit wordt toch weer een gezellig feest zeg! We kunnen jullie alvast weer met zekerheid zeggen dat we gaan uitverkopen! De tickets gaan hard, dus zorg je het in je party app gooit en je beste maten/ vriendinnen mee neemt. 

We zijn inmiddels in de laatste kortingsfase beland en dat wil zeggen dat je nu nog jouw ticket kan bestellen met €6,- korting.

MEER FEESTEN

23 februari 2020

En dát is nou exact wat wij op 4 april gaan doen! Vertel het je vrienden en feest mee met de beste Nederlandstalige (feest) artiesten in de Silverdome Zoetermeer!

Line up
Tino Martin • Jeroen van der Boom • John West • Lawineboys • Alex • Funky Pianos • John Medley (zanger en presentator) • Mark Verkade • Peter La Haye • Marc Lapré • DJ Jerome

Bestel nu snel je Confetti ticket voor slechts €23,50

19 februari 2020

De 100% FEEST tickets zijn in een rap tempo uitverkocht! Bestel nu snel je Confetti ticket voor slechts €23,50 ex. fee, want ook de 9e editie van De Nacht van de Hollandse Sterren op zaterdag 4 april belooft weer 1 groot feest te worden met een line-up vol met Nederlands beste (feest) artiesten!!

Marc Lapre

19 februari 2020

Marc Lapre is er alweer voor de 3e keer bij op 4 april tijdens de 9e editie van De Nacht van de Hollandse Sterren!

Nadat hij al een aantal keer de avond op een geweldige manier heeft afgetrapt heeft hij ons beloofd om er op 4 april een schepje op te doen!

Pagina's