Nieuws

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwspagina.

ARTIESTENAANKONDIGING: LAWINEBOYS

8 januari 2020

Met 4 awards voor de 'Beste Feestact' van Nederland en vele grote feest hits als 'Sex Met Die Kale' & 'Wat Zullen We Drinken' gaan ze 100% zeker het hele Silverdome compleet op zijn kop zetten!! En kunnen jullie één grote lawine aan hits & confetti verwachten!

Met wie kom jij feesten tjidens de 9e editie van de De Nacht van De Hollandse Sterren 4 april 2020?

Nog 3 maanden! TICKETS GAAN HARD

4 januari 2020


Zaterdag 4 april wordt de SilverDome weer omgetoverd tot de gezelligste kroeg van de regio! Onze tempel wordt weer feestelijk aangekleed, voorzien van een mega line-up, duizenden feestende bezoekers in een sfeervolle ambiance.

Bestel je ticket NU voor slechts €19,50 voordat de volgende, duurdere ticketfase van start gaat!

DE NACHT VAN DE HOLLANDSE STERREN 2020

26 december 2019

Op zaterdag 4 april vindt alweer de 9e editie van De Nacht Van De Hollandse Sterren plaats in onze tempel “Silverdome” Zoetermeer. Topartiesten, duizenden feestgangers, de lekkerste meezingers in de grootste en gezelligste kroeg van de regio!

Laatste 100 Actie tickets!

21 november 2019

Hop hop, wees geen dief van je eigen portemonnee en koop je kaartje voor slechts €15,00 via www.denachtvandehollandsesterren.nl/tickets

ACTIE TICKETS BIJNA UITVERKOCHT

9 november 2019

Voor je het weet staat het weer voor de deur...

De grootste en gezelligste kroeg van de regio!

De ACTIE tickets voor slechts €15,- raken op dus bestel ze snel voordat je te laat bent! www.denachtvandehollandsesterren.nl/tickets

START TICKETVERKOOP 28 SEPTEMBER 11.00 UUR!

23 september 2019

Op zaterdag 28 september om 11.00 uur start de verkoop van de beperkt beschikbare ACTIE tickets voor slechts € 15,00 via www.denachtvandehollandsesterren.nl
​Mis het niet en profiteer van €10,- korting op jouw entree ticket. Let op; ACTIE tickets zijn beperkt beschikbaar!

Bekendmaking 4e artiest

5 september 2019

Na het grote succes van vorig jaar hebben wij John Medley wederom gevraagd of hij tijdens de 9e editie van De Nacht van De Hollandse Sterren 2020 weer zou willen optreden en de avond op zijn geheel eigen maar feestelijke manier komt presenteren. Gelukkig was het antwoord van deze regionale top entertainer volmondig JA.

John zal uiteraard weer een optreden verzorgen en daarnaast zal hij de vele artiesten aankondigen en een warm onthaal op het podium geven.

Start ticket verkoop De Nacht van de Hollandse Sterren 2020

5 september 2019

Op zaterdag 28 september om 11.00 uur start de verkoop van de beperkt beschikbare ACTIE tickets voor slechts € 15,00 via www.denachtvandehollandsesterren.nl
​Mis het niet en profiteer van €10,- korting op jouw entree ticket. Let op; ACTIE tickets zijn beperkt beschikbaar!

Bekendmaking 3e artiest!

3 september 2019

Deze meezinger is van één Nederlands gezelligste feestzangers “Alex Wielders”! Met trots mogen wij bekend maken dat hij op zaterdag 4 april voor het eerst zijn opwachting gaat maken tijdens de 9e editie van De Nacht van De Hollandse Sterren 2020!

Alex wordt tegenwoordig op elk groot Nederlandstalig feest of festival uitgenodigd om met zijn aanstekelijke enthousiasme en heerlijke meezingers de boel volledig op zijn kop te zetten.

Bekendmaking 2e artiest!

30 augustus 2019

Na de bekendmaking van Tino Martin kunnen wij jullie vandaag met trots laten weten dat onze regionale en inmiddels ook landelijke top entertainer en zanger John West komt optreden tijdens de 9e editie van De Nacht van De Hollandse Sterren 2020 op zaterdag 4 april in de SilverDome te Zoetermeer.

Pagina's